Strepen: een haat-liefdeverhouding

streepjestop

Dit moest een snel-klaarprojectje worden. Niets was minder waar. Die strepen… Mooi zijn ze wel, maar voor een perfectionist als mezelf zijn ze een verschrikking om te naaien.Op de zijnaden moeten de strepen namelijk perfect opeen vallen. Twee millimeter verschil wordt niet getolereerd. Ik had nochtans alles netjes vastgespeld, maar zelfs mét boventransport lukte het met deze lichte tricot aan geen kanten. Los – opnieuw proberen – los – nog eens proberen – … Uiteindelijk besloot ik te driegen, iets wat ik enkel doe als het de allerlaatste optie is. En het werkte!

Het werd een zomerse streepjestop met een klein knopenpat om het net dat tikkeltje extra te geven.

Patroon: Zelfgetekend
Stof: Stof op zolder

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *