Casettes en Cleo

Soms zie je zo van die stofjes waarvan je denkt ‘goh dat is tof, maar wat ga ik daar mee maken’? Zo was het ook met dit stofje. Geweldige kleuren & geweldige retroprint!

Ik ben fan van Tilly en zij heeft een patroon voor een salopettekleed!!! Voor een salopette gebruik je best een iets stevigere stof en dit stofjes is een canvas. Match made in heaven dus!

Tilly heeft makkelijke, vlotte patroontjes en haar uitleg bij de patronen is echt zeer duidelijk! Ter hoogte van de taille heb ik het wel een 3 tal cm smaller gemaakt, ik vond het daar net iets te wijd toen ik het de eerste keer paste.
Het enige waar ik eventjes moeite mee had was het beleg, dat had ik namelijk aan de verkeerde kant gesurgeteerd (overlocked ;)), waardoor het te smal geworden was om aan mijn kleed te krijgen (echt slim). Opnieuw dan maar!

Het is misschien niet mijn meest figuur flatterende creatie maar ik vind het leuk geworden, ook om aan te hebben. En mijne man is ook fan : “Nu kan ik op play duwen, maar wel de twee knopkes tegelijk anders werkt het niet “!

Valérie

2 Antwoorden op “Casettes en Cleo”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *