Mitch in grid

Liesbeth maakte een geweldig kleedje voor haar dochter met deze grid sweater stof! Ik was er helemaal weg van en kopieerde schaamteloos, ik maakte opnieuw een washidress en streek er ook die geweldige patch op!

    

Nu had ik nog een redelijk stuk stof over en vroeg mijn tweede zoon, Isidoor, me om ook eens iets voor hem te maken (ooh hij wil nog dat zijn mama iets voor hem maakt, de oudste wil dat niet meer).
Dus dacht ik aan de mitch, een goed patroon voor sweatermaagdjes (2017 wordt echt het jaar van allemaal eerste keren).

    
Mijn dochter Sérafine had dezelfde gemaakt op naaikamp dus moest ik geen patroon meer tekenen, ze hebben nl. dezelfde maat, helemaal handig! (zij maakte dus al een sweater en ik nog nooit?!?)
De grootste horror leek mij de boordstof (ook nog nooit mee gewerkt). Isidoor ging mee kiezen en vond wit/zwarte strepen (strepen!) het mooist. Ok, netjes werken dus, heel veel speldjes gebruiken en op hoop van zegen.
Nu vraag ik me af waarom ik daar zo mee inzat, mits een klein schoonheidsfoutje of twee is het goed gelukt. Er zullen hier nog sweaters volgen!!


En smaak heeft hij wel, ik vind het heel goed passen die grid met de strepen.
Om helemaal ‘trendy’ te zijn streek ik er nog een patch op, misschien strijk ik er nog wel een paar extra op, dat is zo geweldig die patches!!

Voila, zoon content (tevreden) en moeder weer een ervaring rijker!

Valérie

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *