Yoga shirt

I’m a yoga addict! Ik plooi en buig alles graag regelmatig 😉

T-shirts:
– waarin je je niet doodzweet
– waarvan de bandjes niet constant afzakken
– waar je borsten niet uitfloepen als je ondersteboven staat
zijn moeilijk te vinden.

Ik botste op een patroon dat aan alle criteria voldoet! hoera!! De testversie werd gemaakt in dit stofje, maar ik vond het wat aan de lange kant. Stuk eraf geknipt en achteraf bekeken is het nu ietsje te kort, vooral als ik ondersteboven ga staan of zo 🙂

Maar echt helemaal gelukkig ermee, zo zullen er nog volgen!!

En voor de yoga addicts in de streek van Roeselare! Ik geef les op woensdag voormiddag en vanaf september ook op zaterdagvoormiddag! Check our yoga site! Bij mooi weer gaan de lessen door in onze tuin! Echt heerlijk!!

Een antwoord op “Yoga shirt”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *