Een golden outfit


Een kokerrok stond al langer op mijn verlanglijstje, maar werd altijd uitgesteld. Niet zomaar, nee, zo’n strakke rok valt namelijk een beetje buiten mijn comfortzone. Met mijn holle rug en/of bolle poep én brede heupen, twijfelde ik of dit me wel zou staan. Maar het paneeltje van structuurtricot met gouden spetters was zó perfect voor een kokerrok, geen excuses meer dus!

Uiteraard moest er ook weer een bijpassende shirt gemaakt worden. Blijkbaar hou ik er wel van om setjes te maken. In mijn stoffenvoorraad vond ik nog een donkergrijze punta di roma, met hele fijne streepjes. Ideaal om de felroze rok wat in te tomen en evenwicht te brengen in het geheel. Ik ging opnieuw voor de alom bekende Odette. Geef toe, het is een heel leuk model, maar tegenwoordig is er weinig origineels aan. Dus, dan halen we de originaliteit ergens anders. Ik zette er een borstzakje op, bewerkt met streepjes uit flexfolie. Ik ben er helemaal weg van! Het idee haalde ik uit één van mijn naaivisioenen. Op een totaal random moment krijg ik dan een fantastisch idee. Super vind ik dat! Hebben jullie dat ook?


Patroon rok: Kirsty rok van La Maison Victor
Patroon shirt: Odette van La Maison Victor mei/juni 2017
Stof rok:  Stof Op Zolder
Stof shirt: Stof Op Zolder

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *