Macaroona

La maison victor hoef ik jullie niet meer voor te stellen denk ik, en de Oona dress al evenmin. Toen ik aan het bladeren was in de sept/okt versie zat Sérafine naast mij en vroeg ze: mama dat kleedje zou ik willen. Tuurlijk meisje, want ik vind het zelf een heel erg leuk patroontje. Ietwat stoer en vooral toch heel erg girly.

Qua stofjes, kan je er alle kanten mee uit. Uiteraard werd hier voor een printje gekozen, macarons deze keer. Een lichte canvas die toch heel soepel en zacht is. En eigenlijk valt daar niet veel meer over te vertellen.

Behalve dat ik de volgende misschien enkele cm breder maak aan de taille want de grootste maat is voor mijn grote 10 jarige maar net groot genoeg en de rekker (elastiek) in de taille had ik eigenlijk gerust kunnen weglaten. Ik verlengde de rok ook een aantal centimeters want ik vond het rokpatroon nogal kort, ik heb graag dat haar poep bedekt blijft. Ja conservatieve moeder zeker ?

Ons  miss is content dus mama is ook content. Superleuk kleedje om te maken, stiekem beetje jaloers dat er geen volwassen versie van in de lmv staat om te twinnen . Maar zeg nu zelf als bakkersdochter kan ze toch geen schoner kleed dragen he.

Valérie.

3 Antwoorden op “Macaroona”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *