Copper Crush

Ik heb een nieuwe crush. Een crush voor koper. Niet helemaal nieuw eigenlijk, want ik heb al wel wat koper in mijn kast hangen ondertussen. Toch kon ik niet weerstaan aan dit stofje van Froy & Dind waarvan zowel de textuur als de kleuren (een zacht koper met petrolblauwe lijntjes) mij helemaal blij maken.

Het is een gladde, ietwat dunnere stof, maar ze blijft toch makkelijk te verwerken. Het fotograferen van deze stof blijkt echter moeilijker. Zoonlief heeft ettelijke foto’s moeten maken om de stof toch een beetje tot zijn recht te laten komen. Je zal me dus op mijn woord moeten geloven dat de stof in het echt nog mooier is.

Een mooi stofje vraagt eigenlijk om een simpel patroontje. Dus nam ik (opnieuw, want ik heb er al enkele) mijn toevlucht tot de Nanöo top. Aangezien de koude wintermaanden voor de deur staan, verlengde ik de originele mouwen. De halsnaad voorzag ik van een cm naadwaarde die ik vervolgens naar binnen stikte, omdat ik dat zoveel mooier vind dan een boordje bij deze stof.

Ik gebruikte het stofje dus voor een eenvoudige longsleeve, maar het is zeker en vast ook geschikt voor een wat feestelijkere creatie.

2 Antwoorden op “Copper Crush”

  1. Heel erg mooi! Eenvoud siert !
    Hoeveel stof gebruikte je voor deze ? De nanöo ligt hier ook al tijdje klaar om aan elkaar geplakt te worden 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *