Omdat het niet altijd moeilijk moet zijn

Hoi!

Ik ben Fran en misschien ken je me wel van bij stof op zolder, daar werk ik enkele dagen per week ๐Ÿ™‚ In mijne vrije tijd ben ik een “prutser”, ik maak graag dingen en sinds ik (terug) in de stofjes werk, heb ik me weer volop op het naaien gestort!ย  Dat kan ook niet anders als je tussen al dat moois werkt! Dit wordt mijn eerste blog ooit ! Spannend! Onder het motto, omdat het niet altijd moeilijk moet zijn, heb ik dit mandje gemaakt.

Ik heb het ook een beetje “gepimpt” met flex folie, mooi fijntjes uitgesneden met de scanNcut van Brother. Indien je daar intresse in hebt, binnenkort geef ik een workshop! Zalig wat je er allemaal mee kan doen !

Even terug naar het mandje zelf, ik heb van de geruite stof en van de jeans 4 rechthoeken geknipt van 21 op 27cm en dan voor de bodem 2 vierkanten van 27 op 27 cm. De buitenste laag heb ik verstevigd met vlieseline H640, ook de bodem, zo blijft het mooi in model. Je kan het mandje volledig op maat maken zoals je zelf wenst en het is echt multifunctioneel! Als kadomandje, pampermandje, om je haakkatoentjes in op te bergen, om opgerolde gastendoekjes in te steken…..

Je kan er ook je stofrestjes mee verwerken, de mogelijkheden en combinaties zijn eindeloosย  helemaal niet moeilijk รฉn snel gemaakt !

Laat jullie maar gaan zou ik zeggen ๐Ÿ˜‰

Fran.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *