Nieuw…

Nieuw… wat is er hier veel nieuw!

Ik ben nieuw als blogger voor Stof op Zolder en ik kreeg vorige week een nieuwe baby. Twee nieuwe (en uitdagende) dingen  op korte tijd dus. 🙂

Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen en daarna mijn kersverse baby:

Ik ben Ellen, sinds een tweetal maanden 30 jaar oud (auwch!), woonachtig in Oost-Vlaanderen en verloofd met de meest fantastische man. Ik ben reeds 2,5 jaar mama van een dochter: Junna en (zoals je hieronder zal lezen) een weekje van een zoon: Nio. Mijn liefde voor het naaien is er gekomen tijdens de zwangerschap van mijn dochter. Wat begon met het maken van kussenslopen, is uitgegroeid tot het maken van outfits voor mijn kindjes. Zelf zal je me weinig op foto zien, want volwassen outfits staan niet echt op mijn to-sew-lijstje. Qua stofkeuze hou ik zowel van van flashy kleuren met print als van neutrale, sobere tinten. Vooral katoen en french terry zijn mijn favoriete werkmiddelen! Wat ik haat zijn het maken van knoopsgaten. Om één of andere reden mislukken deze altijd.

Voor de geïnteresseerden hierbij mijn blog: http://NellieEllie.blogspot.be

Nu tijd voor het andere nieuwe in mijn leven: mijn kersverse baby.

Op 23 februari 2018 werd ik om 17u42 voor de tweede maal mama van een prachtig persoontje genaamd: Nio. Deze keer geen meisje, maar een jongen. Wat heb ik geluk met zo’n koningswens!

Aangezien ik voor de outfits van mijn dochter vooral kies voor echte meisjes stoffen, kan ik me nu ook laten gaan in het kopen van jongens-prints.

Zijn eerste pakje moest en zou speciaal zijn, dus ging ik op zoek en botste ik op de ‘Crystal bear’ french terry (natuurlijk van Stof op Zolder). Een zacht stofje waarin hij al meerdere keren zalig heeft geslapen.

Het patroon dat ik gebruikte is de footie coverall van Brindille & Twig. Een onesie-pyjamaatje die door de vele drukknopen gemakkelijk aan en uit te krijgen is.

2 Antwoorden op “Nieuw…”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *