Rumble in the jungle

Er was eens een dag dat ik naar de stoffenwinkel ging (zo zijn er wel meer dagen, maar soit) om een sweater stofje voor mijn zoon. Mijn oog viel op een zalige sweaterstof met jungle motief, papegaaien en tussen de bladeren zelfs gorillas.  Instant crush ! Maar deze nam ik mee voor mezelf.

Nu heb ik al meer met sweater gewerkt, vooral voor de kinderen. Ook al eens voor mezelf, maar dat patroon kon beter. Dus ging ik op zoek naar een patroontje voor mezelf met iets meer model en taillering. La maison victor bood de oplossing: de lora dress.

Ik litste alles, driegde alles ineen en toen ik het paste zat het gelijk perfect, wat ook niet veel gebeurt. Behalve de lengte natuurlijk, maar ik ben al mijn hele leven gewoon dat alles te lang is. De zakken liet ik weg, ik heb al genoeg op mijn heupen. Misschien dat ik ze in een volgende versie wèl gebruik want eigenlijk hou ik wel van zakken, maar de plaats bezorgde me wat schrik.

Normaalgezien krijgt een iets lagere halslijn mijn voorkeur, maar aangezien de bijpassende halsketting al onderweg was en hij perfect zou uitkomen bij het stofje besloot ik hem hoog te houden.

Conclusie: geslaagd patroontje, redelijk snel ineen en smaakt zeker naar meer. Sweater vind ik trouwens zalig dragen, zit gelijk ne pyama.

En dan krijgt ge dus fantastische (ahum, not) poseer ideeën…

Valérie.

4 Antwoorden op “Rumble in the jungle”

  1. Die eerste zin 😀 :D…
    De Lora staat hier ook nog op mijn to-do lijstje. So many plans, so little time!
    Mijn Daan vindt de ketting hilarisch (we noemden hem vroeger altijd Daantje banaantje, en nu is hij in Minecraft – ahum – Dananabanana)!!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *