Verjaardag

Ons miss werd 11. En bij verjaardagen horen feestjes, een slaapfeestje bij deze. Ze droomde al zooo lang van een slaapfeestje dus ik ging overstag.

Bij verjaardagsfeestjes horen goodiebags, meestal is dat een zakje snoep. Maar ik wou het in thema houden en stelde een sleepover goodie bag samen, voor 5 meisjes. Zeepje, lipgloss, tandenborstel én een zelfgemaakt slaapmaskertje. Ik gebruikte een restje stof van een kleed dat ik vorig jaar maakte.

Even ‘zelf slaapmasker maken’ googelen en ik had een patroontje. Voor beide kanten gebruikte ik dezelfde stof, ik stak een laagje vilt tussen om het donker te maken en een laagje wattine voor de zachtheid.

Voila, goodiebag klaar en de meiden vonden het leuk! Missie geslaagd.

Valérie

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *