flaneren met kleurrijke linten!

Zij draagt het dus …

Je moest eens weten hoeveel lange jurken ik reeds heb gepind en geloof het of niet maar ik maakte nog nooit zo’n jurk voor mezelf. Ik dacht steeds: ‘dat is niets voor mij’ of  ‘ik zal op een bonenstaak lijken’  of …

Het was dus dringend tijd om die donkere gedachten weg te jagen. Of ik geslaagd ben in mijn opzet laat ik maar al te graag aan jullie over!

Ik vond in de Burda een leuk patroon van een jumpsuit. Het bovenstuk trok onmiddellijk mijn aandacht. Dus op een zwoele zomeravond tekende het patroon door en verlengde het bovenlijf zodat het een lange jurk werd. De rok werkte ik af met een lange split – aan beide kanten – zodat ik vlot kon stappen.  

stof: See you @ six –  french terry – Stofopzolder

patroon: jumpsuit – Burda Style 07/2017

Ik ben blij dat je even tijd maakte om te lezen/kijken!

Groeten MaZella

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *