4 o’clock – waffles!

Een wafeltjes rok die perfect combineert met een gebreid truitje van lebig die al een tijdje in haar kast lag. Helemaal verliefd!

Ik naaide de rok op een half uurtje, maar hanteerde ook wel de luie wijve methode. Ik stikte een tunnel (zonder te spelden, shame on me) met m’n lintmeter omย  de tunnel ongeveer recht te houden en te zorgen dat de elastiek erin kon ;). Daarna stak ik de elastiek door de tunnel. Ongeveer 3/4 van de tunnel glipte de elastiek uit m’n rijgnaald, OLEI! met veel geduld duwde ik hem er verder door (in die tijd kon ik gerust om een sluitspeld gelopen zijn maar ik was lui en gebruikte dus de rijgnaald die voor me lag). Daarna stikte ik de elastiek langs beide kanten van de tunnel vast. Ik zei het, very lazy. En de rok stropte automatisch, mooi gelijkmatig waar ik eerst wat voor vreesde, maar het resultaat is goed vind ik. Daarna stikte ik in 1 ruk de achternaad dicht, overlockte die ook en zoomde om, alweer met de lintmeter ๐Ÿ˜€ ow yeah

Terwijl ik dit schrijf bedenk ik dat ik tegenwicht geef voor al het perfectionisme in de wereld, een uitleg is veel waard hรฉ ๐Ÿ˜‰ Zolang je de zin inziet van je eigen gepruts, haha ๐Ÿ˜€

Ciao ciao people!

PS er isย  nog een 8-tal meter van de waffles cotton lawn. Daar kunnen nog wel wat rokjes uit ๐Ÿ˜‰

PPS: het gras combineert ook heel mooi met het bruin van de wafels vind ik.

PPSS ik voel me een puber die een brief schrijft met 1000 PS’en, dit is vakantie! haha ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *