Een lux de luxe die tegen een stootje kan!

Nadat ik de prachtige stoffen van See you @ six voor mezelf had gebruikt – en daar heb ik nog geen enkele minuut spijt van gehad- werd het eens tijd om de rest van de stof te verwerken. Zo’n mooie lap kan je niet laten liggen in je stoffenkast. Dat zou pas echt zonde zijn!

Een Lux, dat werd het! Bel’etoile weet gewoon hoe ze dingen moet aanpakken. Het patroon zit als gegoten rond haar lijf, maar dat belemmerde haar niet tijdens het sporten. Integendeel! Mijn stoere meid  (lees: een echte durver) straalde in haar sportpakje. #eigenkindschoonkindzeker

patroon: lux jumpsuit – bel’etoile
stof: See you @ 6

Natuurlijk mag je me ook volgen op www.madebymazella.blogspot.be 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *