Eat your veggies!

Ken je Dear Stella? Dat leuke stoffen merk met geweldige printjes. Ik viel meteen voor het groentenprintje. Jullie kennen me ondertussen al een beetje en zullen dus niet schrikken dat ik ging voor een kleedje ! 

Vorig jaar maakte ik de shirtwaistdress van Gertie Hirsch, een Amerikaanse dame die vintage patronen maakt. Ze heeft trouwens een nieuw patroon gemaakt waar ik helemaal stapelzot van ben, maar iets opgestuurd krijgen vanuit de USA is nogal prijzig, geen idee of ik het ooit in handen zal krijgen. 

Veggies dus. In een kleed, aangezien het de tweede keer was dat ik het maakte ging het deze keer een stuk sneller, op de rug voegde ik een roze paspel toe als extra accentje. Ik vind hem heel leuk geworden, wat herfstig. 

Het enige dat niet helemaal goed zit zijn de mouwen, de schouders zijn wat te breed waardoor ik ietwat eighties schouders krijg. Volgende keer toch maar wat versmallen voor ik de mouw insteek. Maar ja uit je fouten kun je leren hé.

De jurk werd al veel gedragen, en uiteraard ging ik weer op zoek naar een passend kettingske. Dat zijn ook altijd boeiende zoektochten, man man man er bestaan zooooooveeel mooie dingen!

Ondertussen ben ik bezig met iets helemaal anders voor mijn dochter, daarover later meer (als ik er ooit aan uitgeraak).

Valérie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *