Een ideaal moederdagcadeau: de Aster trui!!

Een ideaal project voor een start to sewer, zoals ik! De Aster trui. Zit snel in elkaar, ziet er goed uit en is makkelijk te maken, ideaal!

Dit is de tweede versie die ik maakte van de Aster. Niet dat ik van alles een tweede versie maak, maar soms is het wel eens leuk om een modelletje opnieuw te maken. Een instant positief gevoel, want je kent de stappen al en weet waar je zal uitkomen.

Zo was mijn mama ook grote fan van het Aster-model. Ik had het al een keer gemaakt voor haar, maar toen was het iets te kort. Bij mijn tweede poging heb ik enkele aanpassingen gedaan nl. één cm bij getekend aan de schouderkop en vijf cm langer aan de onderkant.

Veel werk vraagt dit modelletje niet. Enkel de boordstof aan de hals vormt een uitdaging voor beginnelingen. Maar ook dat valt heel goed mee.

Genoeg tijd dus om deze week nog een Aster trui te naaien. Iets selfmade voor moederdag is altijd leuk!

Stof: Streelzacht gebreid stofje met bijhorende boordstof
Patroon: Aster – La Maison Victor

Eén antwoord op “Een ideaal moederdagcadeau: de Aster trui!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *