I’m a barbiegirl

Weet  je wat ik zo een geweldige uitvinding vind? Die flexfolie. Ok ondertussen kennen we dat allemaal en kennen we de mogelijkheden, maar het blijft toch fantastisch. Een soort van printer snijdt de tekening of tekst die jij wil uit, jij strijkt en tadaa!

Ons miss had zo eens een barbie trui zien passeren en vroeg of ik dat kon maken. Jammergenoeg ben ik nog niet in het bezit van een scan n cut. Dus heb ik eens heel lief naar Liesbeth en Fran  gekeken en gevraagd of zij iets voor me konden uitsnijden. Het barbielogo dus. (Dank u)

De trui is een simpele witte mitch. Het barbielogo erop strijken was niet moeilijk, hoewel ik al verkeerd begonnen was met de stukjes uithalen. Wat moest opgestreken worden was ik aan het uithalen. ow yeah!

Ik maakte ook nog een fuschia roze citygym short met witte biais om erbij te dragen. Die short werd door het mooie weer trouwens al veel meer gedragen dan de trui.

Resultaat: een zot contente dochter en een jaloerse moeder.

Valérie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *