De nieuwe LMV is er!

De derde LMV van 2018 ligt in de bus en in de winkelrekken, jippie!!! Altijd leuk om nieuwe inspiratie en frisse ideeën op te doen! Ik toon je hier een overzicht van de modellen!

De Faro short vind ik echt super! ideaal als communiebroek en in hét modekleur van dit seizoen.

Met de stof van de Dubai jurk had ik iets soortgelijks in m’n hoofd voor deze zomer, alleen wou ik de strepen horizontaal laten lopen 😉 Maar dit is ook super! Sletske eronder en weg zijn we, off to the beach!

De stof van de Genova en de Fez is heerlijk zacht en zò soepel! Perfect voor zomerjurken of sunny pants!

De jakarta stof werd heel vaak gekocht voor sweaterjurken en is jammergenoeg op, maar in een tricot of french terry stof kan deze shirt ook perfect gemaakt worden! Een rekbare stof met wat viscose of modal in doet deze top nog beter vallen.

De London jas vind ik een echte hit! We hebben de stof in twee kleuren: kaki en limoengroen. Beide op en top zomer 2018!

Met de stof van de Valencia jurk had ik zelf een communiehemdje in gedachten! Ik vind ze zò mooi voor jongens, met een blauwe short eronder! Maar dit kan ook natuurlijk, een heerlijke zomerjurk!

Veel plezier met het plannen van de zomergarderobe! Deze week kunnen deze stoffen met 10% korting aangekocht worden omwille van onze MID SEASON SALE!!! ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *