oei ik groei

Groeispurten alom hier. Zomerkleren van vorig jaar werden uitgehaald, gepast en zowat 3/4 was te klein. Met als gevolg dat de kast wel heel erg leeg leek.  Een aantal stuks werden geshopt maar ik wil ook een deel zelf maken.

Ik ging in mijn stoffenkast shoppen en vond een eva mouton stofje met kaketoes op. Er komen trouwens nieuwe eva mouton stofjes aan zag ik passeren op instagram. Can’t wait!

Het mitch patroon werd weer opgeduikeld dat ik in een vorig naaisel verlengde tot een jurk. Dat zit zoooo snel ineen, zalig! Als boordstof gebruikte ik een fel geel. Voor de mouwtjes gebruikte ik de mouw van de candy dress in de gele boordstof.

Ons miss skeelert graag en op school spelen ze vaak met knikkers, waarbij dus het ‘gevaar’ ontstaat dat iemand haar slipje zou kunnen zien. Dus plan ik nog een playpants te maken in dezelfde stof voor eronder.

Voila, in ’t nieuw naar school vandaag.

Valérie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *