Prince de galles voor een prinses!

‘Ik krijg er niet genoeg van’.

Als ik die zin zeg dan moet je oppassen want dan zou ik in overdrive durven gaan. Ik heb een bezinemotor in me zitten althans voor de zaken die ik zie zitten. Als het geheel mijn ding is schiet ik onmiddellijk, met volle vaart, in gang en dan kan niets of niemand mij doen stoppen.

Dus, ja, ook bij dit patroon ging ik weer voluit!

Dit is niet versie 1, ook niet versie 2 maar versie 3! Ik had het je gezegd hé. Enkel de maat werd aangepast maar voor de rest blijft het recept krak hetzelfde. Mijn dochter groeit snel waardoor ze bijna uit de kindermaten is gegroeid.

#kanikdetijdevenstopzetten

Binnenkort mogen al die leuke kinderpatronen voorgoed in de kast verdwijnen en ga ik me wagen aan ‘echt‘ tienergerief. Hopelijk wil ze volgend jaar nog zelfgemaakte kledij dragen?

Willen jullie kids, ouder dan 11 jaar, nog zelfgemaakte kledij dragen om naar school te gaan?

Fijn dat je even kwam lezen!
Groeten van MaZella

stof: stofopzolder – prince de galles/geweven stof.
patroon: Oona jurk – La maison Victor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *