Rachel in stevige kaki

Hebben jullie ook een ‘all time favorite’ patroon zoals ik?  Ik ben een echte rok- & kleedjesmadam waardoor die stukken zelden  in de kleerkast vertoeven. Toch steekt er 1 patroon er met kop en schouders bovenuit namelijk de Rachel rok van La Maison Victor.   

Zie hier versie 4!

Ja, je leest het goed. Ik zei het je toch dat dit mijn favoriet is.

Nieuwsgierig naar mijn vorige versies? Met plezier deel ik de linken met jullie:  1,  2 & 3 

Deze stof voelt zacht aan en is gewoonweg ideaal voor zulke rokken. Als je goed kijkt zie je dat de kakikleurige scuba werd bedrukt met een visgraatmotief. De plooien blijven mooi hun vorm behouden zelfs na veelvuldig wassen.

#ideaalvoorwerkendemamas

patroon: rachel rok – la maison victor
Kaki kleurige stof

wil je meer zien ga dan snel naar mijn blog: www.madebymazella.blogspot.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *