sweater weather … better weather

Waarschijnlijk verlang jij, net als ik, naar de zon op je huid.

Sweater weather dat wil ik!

 Gedaan met die dikke gebreide truien, sjaals en mutsen! Bel’etoile  lanceerde een fantastisch veelzijdig patroon dat zowel mama – yihaa – als dochter er blij van werden!

Schrik om te starten met een sweater met colorblockNee, toch?! Isabel legt alles stap per stap uit aan de hand van duidelijke tekeningen. Op haar blog staan er verschillende foto’s van alle mogelijkheden. Ga daar zeker eens een kijkje nemen want haar site barst van de inspiratie!

Wist je dat dit patroon beschikbaar is in PDF en op papierBen je ook zo’n papieren patronen verzamelaarster als ik? De papieren versie werd afgedrukt in KLEUR en op glanzend papier. Wat een luxe!

  

Toen ik klaar was met mijn Isa sweater, wat een heerlijk gevoel was dat zeg,  vond ik het zonde om de restjes zomaar de restjesbak in te kieperen.

Zeg nu zelf…  Wat is een sweater zonder bijpassende short?

Dus ik pakte mijn stapel (lees: berg) tijdschriften bij me en nestelde me gezellig in de zetel. Iedere short die ik tegen kwam werd grondig geïnspecteerd.  Alle voor- en nadelen werden tegen elkaar afgewogen. Op het einde besloot ik om de Golda short te maken uit de LMV want het detail aan de zijnaad vond ik geweldig schoon, eens iets anders….

  

tip: de pijpen, van mijn golda, werden verlengd met 3 cm wat mij meer draagcomfort zal bieden tijdens het sporten of fietsen

stof: tricot – marbel – stofopzolder (uitverkocht)
patroon: golda short – la maison victor
                    isa sweater – Bel’Etoile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *