In the twinning mood…

Heel af en toe, zo nu en dan ben ik eens in twinning-mood, en jaja, die mood is nu daar…

      

Aangezien mijn eigen blog vorige week zijn eerste verjaardag vierde, moest en zou ik eens iets speciaals doen. Mijn eerste plan was om voor de vier personen waaruit dit gezin bestaat een outfit te maken. Het werden er uiteindelijk drie, de papa zal nog eventjes geduld moeten hebben (sorry schat!).

Voor mijn dochter en mezelf maakte ik het nieuwste hippe patroon in naai-land: de Isa top van Bel’Etoile. Voor Junna maatje 104, voor mezelf maatje 20. Uit de verschillende opties koos ik voor een sweater-model met korte mouwen en colorblock. Dat laatste zie je de laatste tijd ook overal passeren. Kan ik mezelf dan misschien een hipster noemen? 🙂

     

Voor mijn kleinste spruit naaide ik een onesie in maatje 62. Hiervoor gooide ik twee patronen in de mix. Voor het bovenstuk koos ik de Ernest sweater van La Maison Victor. Het onderste deel is de Kiind-jumpsuit. Ook hieraan voegde ik wat colorblock toe en om het helemaal af te maken een vlinderstrikje.

Als stof koos ik voor french terry (mijn favoriete werkmiddel) in grijs en roze. De kleur roze vind ik nu niet echt bij een jongen passen, dus koos ik ervoor om bij mijn kleine man met zwart te werken.

Zeg nu zelf…wat twinning zo af en toe moet toch kunnen he?!

Patronen: Isa top – Bel’Etoile & Ernest sweater – LMV (nov/dec. 2017) & Kiind-jumpsuit

Stoffen: French terry in licht grijs melé en zalmroze & boordstoffen muisgrijs en zwart – Stof op Zolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *