To infinity and beyond

Houden jullie ook zo van instagram? Ik ben lichtjes verslaafd aan het volgen van naai-instagrammers. Om inspiratie op te doen (of schaamteloos te kopiëren). Eén van mijn favorietjes is de britse Lucy van ‘smile and make’, een dame met heel veel talenten. Ze organiseert in de maand oktober een challenge, je kleden volgens of met invloeden van een bepaald thema. Helemaal mijn ding, ik hou van kleren met printjes en dan de accessoires in hetzelfde thema doen passen. De eerste week was ‘bam, moviemarathon’.

Nu had ik nog een geweldige timeless treasures stof liggen,  beetje spacey, met planeten en sterren.  Dat leek me de ideale stof om een kleed te maken, in het teken van àlle space movies.

Ik gebruikte mijn al heel erg veel gebruikte ( en versleten) patroon. Het is een samenraapsel van verschillende patroontjes, het lijfje is van een trouwjurk uit de knip 11/2010, de mouwen komen van de megan dress van Tilly Buttons en voor de rok heb ik deze keer een hele stofbreedte op gepaste lengte geknipt en dan gestropt aangenaaid.

Als afwerking shopte ik een ‘spacehelmet’ ketting. Klaar!

Ik hou van printjes en kleurtjes en deze outfit ben ik helemaal. Soms kijken mensen vreemd op als ze me zien passeren, maar kijk ik hou van deze stijl en zal dit dan ook blijven dragen.

Valérie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *